Westerman & Klip Digital Solutions

Bij Westerman & Klip geloven wij in een veilige digitale wereld voor u, uw medewerkers of uw klanten. Daarom leveren en installeren wij systemen met de hoogst haalbare vorm van kwaliteit en veiligheid.

Onze services

Incident respons

Direct een IT expert nodig?
Met onze SLA helpen we u vandaag nog!

Data encryptie

Belangrijke bedrijfsdata of andere
data? Wij verzorgen veilige opslag!

Netwerk beheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij verzorgen 99,99% uptime in uw bedrijf.

Uitgebreid systeembeheer

Data en netwerken gecombineerd, overal ter wereld uw documenten bereikbaar.

Terug naar de website

ReaQta logo

Nog beter beschermd dankzij ReaQta Hive MKB. Goede bescherming is een must, ReaQta vult de gaten die reguliere beveiliging laat vallen.
Aanvallers tijdens de aanval stoppen door het analyseren van de “procesketting”
Til je security naar een nog hoger niveau.
Stop alle bedreigingen – bekend of onbekend. Onze anti-ransomware-engine is servervriendelijk en geoptimaliseerd voor machines met een hoge belasting, zodat u geen vertragingen ondervindt. Het gedragsanalysemodel van ReaQta identificeert het normale gedrag van elk eindpunt, waardoor een grotere nauwkeurigheid in detecties en waarschuwingen mogelijk is wanneer er afwijkingen zijn van het normale.

Ransomware

Bescherming tegen ransomware wordt gegarandeerd door een speciale engine voor dynamische gedragsanalyse, die ransomware en op cryptovaluta gebaseerde aanvallen kan detecteren zonder de bedrijfscontinuïteit te onderbreken. ReaQta-Hive detecteert en blokkeert de ransomware automatisch zonder menselijke tussenkomst, waardoor gegevensverlies wordt voorkomen en de beveiligingsteams waardevolle tijd besparen.

Eenvoudig, maar krachtig. ReaQta-Hive is ontwikkeld voor analisten, door analisten. Onze gebruiksvriendelijke interface brengt beginnende en ervaren medewerkers snel op de hoogte. Laat onze dual-AI-motoren het zware werk doen en kostbare tijd aan u teruggeven.

Realtime geavanceerde dreigingsinformatie

ReaQta-Hive maakt gebruik van dataminingtaken op hoog niveau die slapende bedreigingen blootleggen, inclusief moeilijk te volgen bedreigingen zoals in-memory en bestandsloze aanvallen. Blijf aanvallers altijd een stap voor.
Onze intelligente en lichtgewicht agent is als geen ander. Neemt minder dan 1% van de CPU in beslag en werkt op alle architecturen. Werkt ook zonder internetverbinding, ideaal voor kritieke infrastructuren en gevoelige netwerken. Ondersteunt Windows-, Linux-, MacOS- en Android-platforms.
Met NanoOS van ReaQta Hive MKB, een primeur in de branche, krijgt u verbeterde detectie van propriëtair gedrag zoals key-logging en kernel-exploits. Of het nu gaat om een ​​bestandsloze aanval of een zero-day-bedreiging, niets ontsnapt aan het oog van ReaQta-Hive.

 

Ideaal in samenwerking met een anti-virus pakket.

Reguliere bescherming bied enkel bescherming tot de bekende bedeigingen.
ReaQta Hive MKB controleert alle processen op uw systeem en herkent direct als een proces malafide acties vertoont.
Meer weten? Neem vandaag nog contact op!
085-744 1930

ReaQta Dashboard

Dit is een voorbeeld van een ReaQta dashboard