Data Safety

Onze services

Incident response

Direct een IT expert nodig?
Met onze SLA helpen we u vandaag nog!

Data encryptie

Belangrijke bedrijfsdata of andere
data? Wij verzorgen veilige opslag!

Netwerk beheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij verzorgen 99,99% uptime in uw bedrijf.

Uitgebreid systeembeheer

Data en netwerken gecombineerd, overal ter wereld uw documenten bereikbaar.

Data Security

Stelt u voor, uw bedrijf heeft alle belangrijke data opgeslagen op lokale computers of zelfs een server. Maar uw netwerk wordt getroffen door een ransomware aanval.
Wij kunnen uw bedrijf een hoop narigheid besparen door gebruik te maken van een goede policy en beveiliging.

Waarom Data Security?

Alle organisaties die gebruik maken van computersystemen en communicatiemiddelen kunnen te maken krijgen met criminaliteit die tot doel heeft om toegang te krijgen tot bedrijfs- of privacygevoelige informatie. Dit geldt zeker voor de organisaties die hun databeveiliging niet goed op orde hebben. Door een digitaal lek in de beveiliging van het netwerk, kwetsbare apparatuur en onoplettendheid van medewerkers lopen alle organisaties het risico daarop. Ook u kunt daarom te maken krijgen met cybercriminaliteit. Cyberaanvallen, malware, phishing e-mails of andere technieken waarmee criminelen zich toegang verschaffen tot niet openbare gegevens, zijn een reëel gevaar. Dezelfde netwerken en verbindingen die iedere betrouwbare gebruiker toegang geven tot het internet, worden door criminele organisaties gebruikt voor het stelen, verminken of gijzelen van gegevens. Het is de keerzijde van een toenemende digitalisering, waarbij de afhankelijkheid van IT systemen en waarde van data voor iedere organisatie steeds groter wordt. Data security richt zich op het beveiligen van deze computersystemen en de data.

 Bron : ictinformatiecentrum.nl

Hulp nodig? Wij kunnen helpen op afstand.

Neen contact op en wij helpen u volledig door het instellen en gereedmaken van uw werkomgeving omtrent e-mail en directadmin.