Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Westerman & Klip geloven wij in een veilige digitale wereld voor u, uw medewerkers of uw klanten. Daarom leveren en installeren wij systemen met de hoogst haalbare vorm van kwaliteit en veiligheid.

Onze services

IT Support

On-site een IT expert nodig?
Uw problemen zijn verleden tijd!

Data encryptie

Belangrijke bedrijfsdata of andere
data? Wij verzorgen veilige opslag!

Netwerk security

Uw data is veilig, maar is uw netwerk
ook veilig? Wij hebben de kennis!

On-site netwerk monitoring

Direct op de hoogte gebracht worden
als uw netwerk niet optimaal presteert!

Direct contact opnemen voor een afspraak?

085 744 1930

Hoe gaan wij te werk?

Wij luisteren naar uw verhaal

Wij starten met een gesprek om de situatie van uw bedrijf in beeld te brengen. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden met u beproken.

Crëeren van een technisch ontwerp

Door onze ervaring en kennis zullen wij samen met u een technisch ontwerp op te stellen om uw probleem op te lossen of voorzien van informatie.

Opbouw van de oplossing in concept

Als het technisch ontwerp is ontworpen wordt er een start gemaakt om het probleem op te lossen. Wij brengen het ontwerp naar de werkelijkheid, volgens de laatste standaarden en richtlijnen.

Uitvoering van het technisch ontwerp

Uiteindelijk leveren wij systemen met een volwaardige kwaliteit en veiligheid voor u en uw bedrijf!

Neem direct contact op

Een greep uit onze services

On-site IT support.

Data Encryptie

Netwerk Security

On-site Netwerk Monitoring

Binnen uw bedrijf heeft u niet altijd de middelen en mensen om IT-beheer in eigen handen te hebben. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om dit uit handen te geven. Daarbij kunnen we op afstand mee kijken binnen het netwerk van uw bedrijf. Wij kunnen u ook adviseren en ondersteunen in het veilig maken van uw netwerk. Aan de hand van gesprekken zal er een vaste adviseur voor u klaar staan. Onze managed services worden aangeboden vanuit verschillende datacenters.

 

Encryptie is het basisbestanddeel van gegevensbeveiliging. Het is een eenvoudige en belangrijke manier om te voorkomen dat informatie van computersystemen wordt gestolen en gelezen door iemand die niks met uw bedrijf te maken heeft. Het gaat hierbij om persoonlijke informatie, zoals klant- of betalingsgegevens. De meeste bedrijven gebruiken encryptie om gevoelige gegevens op servers en in databases te beschermen.

Digitalisering heeft het leven van uw en ons veranderd. Binnen elke organisatie wilt u als werkgever een veilig netwerk om uw werknemers en klanten te beschermen. Daarnaast helpt netwerk security om uw eigendomsinformatie tegen aanvallen te beschermen. Bij netwerk security worden meerdere verdedigingslagen bij de edge en in het netwerk gecombineerd.

Bij on-site netwerk monitoring kunnen wij en u de bronnen achter de firewall controleren. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door netwerkprotocollen, zoals HTTPS, SMTP, POP, IMAP, DNS en Ping.

Dankzij de flexibele architectuur kan het u bovendien helpen bij het controleren van de ervaringen van de eindgebruikers van uw web toepassingen zoals die ervaren worden door de werknemers in uw bedrijf. Deze capaciteit staat naast de mogelijkheden van de op agent gebaseerde server monitoring en openbare monitoring.