Direct Admin

Bij Westerman & Klip geloven wij in een veilige digitale wereld voor u, uw medewerkers of uw klanten. Daarom leveren en installeren wij systemen met de hoogst haalbare vorm van kwaliteit en veiligheid.

Onze services

IT Support

On-site een IT expert nodig?
Uw problemen zijn verleden tijd!

Data encryptie

Belangrijke bedrijfsdata of andere
data? Wij verzorgen veilige opslag!

Netwerk security

Uw data is veilig, maar is uw netwerk
ook veilig? Wij hebben de kennis!

On-site netwerk monitoring

Direct op de hoogte gebracht worden
als uw netwerk niet optimaal presteert!

Wat is Directadmin?

Directadmin is een gebruiksvriendelijk controlepaneel om het hosten en beheren van websites, emails en online applicaties makkelijker te maken.

Binnen Directadmin bevinden zich een tal van functies die met één klik op de knop naar wens kunnen worden ingesteld. Zo kunnen er meerdere e-mailadressen aan gemaakt worden, stelt u een afwezigheidsbericht in en maakt u nieuwe websites doormiddel van één druk op de knop. Dit is ook de reden waarom wij al vanaf het begin gebruik maken van Directadmin. Het biedt de juiste functies die wij graag beschikbaar willen stellen aan u als klant, maar dan wel makkelijk in gebruik te nemen en te beheren.

Messages system / Berichten systeem

Als u ingelogd bent in DirectAdmin, kan u rechts bovenin via de link naar berichten systeem of messages system. Hieronder leggen wij uit welke berichten er komen te staan van u hostingpakket en wat relevant is aan u DirectAdmin omgeving:

 

 

Backup/restore berichten.
Wanneer een backup gemaakt is.
Wanneer een restore voltooid is.
Let’s encrypt foutmeldingen.
– Conjob foutmelding.
– Email meldingen.
– Mailbox zit vol.
De automatische verlenging niet heeft kunnen voltooien.
Wanneer er ineens veel mails verstuurd worden door
een gebruiker, script of email account.

E-mail notificaties uitschakelen

Standaard worden alle berichten doorgestuurd naar een bekende mail adres van het hostingpakket. Het kan ook zijn dat u deze berichten liever niet ontvangt. Door middel van de uitleg hieronder, kan dit uitgezet worden. 

Rechtsboven de berichten zie je “Options” staan.

Uitvinken of mailadres veranderen

Automatisch staan de onderstaande gegevens ingevuld. Wilt u geen berichten meer ontvangen? Dan kunt u in het eerste vakje het vinkje weghalen. Indien u notificaties naar een andere emailadres gestuurd wil hebben, is dit ook mogelijk.

 

Let op! Stuur geen meldingen door naar een @westermanklip.nl adres.

Wij krijgen automatisch een kopie van de Direct admin e-mails.

Hulp nodig? Wij kunnen helpen op afstand.

Neem contact op en wij helpen u volledig door het instellen en gereedmaken van uw werkomgeving omtrent e-mail en directadmin.