Divi Expertise

Bij Westerman & Klip geloven wij in een veilige digitale wereld voor u, uw medewerkers of uw klanten. Daarom leveren en installeren wij systemen met de hoogst haalbare vorm van kwaliteit en veiligheid.

Onze services

IT Support

On-site een IT expert nodig?
Uw problemen zijn verleden tijd!

Data encryptie

Belangrijke bedrijfsdata of andere
data? Wij verzorgen veilige opslag!

Netwerk security

Uw data is veilig, maar is uw netwerk
ook veilig? Wij hebben de kennis!

On-site netwerk monitoring

Direct op de hoogte gebracht worden
als uw netwerk niet optimaal presteert!

Wat is divi.

Wat is Divi? Divi is een thema van Elegant Themes en met meer dan 2 miljoen live websites bekend als een uitgebreide en goed werkend thema visual builder voor WordPress.

Divi heeft veel kant-en-klare lay-outs voor allerlei verschillende onderwerpen. Je eigen tekst en foto’s er in, en klaar! Maar eigenlijk is het meest belangrijke aan Divi de visuele designer waarin je ieder denkbaar design bouwen kunt. Hierbij heb je zelf geen technische kennis nodig. Met gevoel voor webdesign, maak je met Divi zelf je eigen mooiste website.

Waarom Divi?

Divi is zeer eenvouding om aan te passen als je website eenmaal gelanceerd is, en daarbij bevat het ook een behoorlijk aantal functies om je website zo optimaal mogelijk aan te bieden.
En zelfs geintegreerd in divi zit een A/B mogelijkheid, welke je aangeeft welke pagina het beste presteert op je bezoekers.

 

Voor slechts €49,99 per jaar.

Gratis bij onze webhostingpakketten

*Exclusief BTW*

Hulp nodig? Wij kunnen helpen op afstand.